Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Luo haluamasi elämä

nopean ja kestävän elämänmuutoksen salaisuus

Richard Bandler

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Luo haluamasi elämä : nopean ja kestävän elämänmuu...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Luo haluamasi elämä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522602825

9789522602824

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Tarjottu Basam syksy 2014 -luettelossa, aiemmat tilaukset ovat voimassa. Richard Bandlerin Elämä jonka haluat sisältää yksinkertaisia NLP-harjoituksia. Bandler on toinen maailmankuulun NLP-metodin (neuro-linguistic programming) luojista. Menetelmä on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa muuttamaan elämäänsä. Bandler opastaa 35 vuoden aikana kehitettyjen tekniikoiden avulla, miten elämää häiritsevistä rajoituksista voi päästä eroon. Harjoitusten voima on niiden yksinkertaisuudessa: ne vievät aikaa vain pari minuuttia, mutta niiden avulla voi tutustua itseensä, ottaa selville mitä haluaa elämältä ja miten toiveen voisi käytännössä toteuttaa. Kirjassa on kattava valikoima yksittäisiä harjoituksia, joiden avulla voi hallita eri alueita elämässä. Harjoitusten avulla voi päästä eroon peloista tai huonoista tavoista, mutta toisaalta myös esimerkiksi vaikuttaa vaurauden ja onnellisuuden määrään omassa elämässä. Bandlerin kirja tarjoaa myös kiehtovan katsauksen siihen, miksi hänen tekniikkansa toimivat ja minkä takia hän alkoi alun perin kehittää NLP-tekniikoita.

Aiheet

NLP

elämänmuutokset

ajattelu

muutos

käyttäytyminen

tottumukset

uskomukset

pakkomielteet

pelot

tavoitteet

elämänhallinta