Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sovituksen kuilu

Alastair Reynolds

Kirjasarja: Ilmestysten avaruus, osa 4

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sovituksen kuilu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sovituksen kuilu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9524718162

9789524718165

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ihmiskunta on kärsinyt kammottavasta rutosta ja hirvittävästä tähtienvälisestä sodasta vuosisatoja: olisi jo aika nauttia rauhasta. Se on turha toivo, sillä vastassa on uusi uhka. Ikiaikaisesta unestaan heränneet tukahduttajat - muinaiset avaruuden tappokoneet - ovat aloittaneet linnunradan puhdistamisen tuoreimmasta älyllisestä lajista, ihmisestä. Koneiden ensimmäistä aaltoa pakeneva sotaveteraani Clavainin johtama sekalainen pakolaisjoukko odottaa ahdistuneena puhdistusoperaation seuraavaa vaihetta. Kun Clavain on vajonnut syvälle päättämättömyyteensä, todellinen johtaja on nyt Skorpioni, geneettisten räätälöintikokeilujen epäonnistunut tuote. Vuonna 1966 syntynyt Alastair Reynolds on työskennellyt European Space Agencyn (ESA) astrofyysikkona. Sovituksen kuilu on hänen avaruusoopperasarjansa toiseksi viimeinen osa.

Aiheet

Clavain, Nevil,

fikt.

Skorpioni,

Quaiche, Horris,

tieteiskirjallisuus

jatkokertomukset

vieraat sivilisaatiot

taistelut

avaruus

2600-luku

avaruuslennot

siirtokunnat

ihminen

koneet

kultit

maailmanloppu

juonittelu

uhkakuvat

ihmiskunta

tukahduttajat

kipittäjät

sika

tähtienvälinen avaruus

planeetat

Haldora

Ararat

kuut

Hela