Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Siilo

Hugh Howey

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Siilo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Siilo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9520109870

9789520109875

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Siilo myi puoli miljoonaa kappaletta ja innoitti lähes kuusituhatta toinen toistaan ylistävämpää arvioita Amazoniin jo ennen ilmestymistään kirjana. Kirjailija Hugh Howey julkaisi teoksensa ensin itse sähköisesti jatkokertomuksina ja ponkaisi muutamassa kuukaudessa koko Amazonin myydyimpien teosten kärkeen. Hän neuvotteli suuren kustantamon kanssa poikkeuksellisen sopimuksen pelkistä printtioikeuksista, ja nyt hänen kirjansa komeilee Yhdysvaltojen top tenissä myytyään kolmessa viikossa 130 000 kappaletta. Käännösoikeudet on ostettu 27 maahan, ja Saksassa ja Britanniassa kirja on jo otettu vastaan yhtä suurella innolla kuin Amerikassa. Loput käännöksistä julkaistaan ensi syksynä, jolloin Hugh lähtee kirjailijakiertueelle ja vierailee myös Suomessa. Alien- ja Blade Runner -ohjaaja Ridley Scott työstää teoksesta elokuvaa. Sana on kiirinyt, ja vertailuissa puhutaan sellaisista nimistä kuin Nälkäpeli ja Game of Thrones. Kustannusalan ilmiönä kirja on uusi Fifty Shades of Grey. Siilon tarina vie ilmastonmuutoksen tuolle puolen. Jo kauan ilma on ollut niin saastunutta, että elämä maan päällä on pelkkä legendoissa toistuva huhu. Ihmiset elävät siiloissa maan alla, ja tietoa maan päältä välittävät ainoastaan suuret kuvaruudut. Siilojen ihmiset tukeutuvat tiukkoihin sääntöihin. Jokainen syntymä vaatii vastaavasti kuoleman, ja jokaisella elämällä on oltava tarkoitus. Sääntöjen rikkojat karkotetaan sinne, minne muutamat yhteisön harmoniaa horjuttavat optimistit haaveilevatkin palaavansa: maan päälle.

Aiheet

Juliette,

fikt.

Lukas,

tieteiskirjallisuus

dystopiat

tulevaisuus

poliisikirjallisuus

ilmasto

lämpeneminen

ilmastonmuutokset

eristys

valheet

rangaistukset

karkotus

manipulaatio

kansalaiset

kapinat

tietokoneet

asiantuntijat

poliisi

pormestarit

mekaanikot

tuhon jälkeinen maailma

maanalainen maailma

siilot