Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Aku Ankka  N:o 4 A  ***   Huhtikuu 1956 - Disney Walt | Antikvariaatti Feliks | Osta Antikvaarista - Kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Aku Ankka N:o 4 A *** Huhtikuu 1956

Disney Walt

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvariaatti Feliks, Ähtäriei palautteita

Hinta

30,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

-

Kieli

suomi

Kustantaja/julkaisija

Sanoma OY

Paino-/julkaisuvuosi

1956

Painos

1.

Sidosasu

Nidottu

Sivumäärä

-

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot



Siisti ja sisäsivuiltaan ehjä sarjakuvalehti Aku Ankka N:o 4 A *** Huhtikuu 1956.

Viat * kansilehti: oikeassa alakulmassa taitos (n. 3,5 cm) sekä aivan vähän rispaantunut reunoilta, kannen selkäosa rispaantunut, niittien kohdilla pienet repeämän alut (n. 1 cm), vasemmalla alareunassa n. 5,5 cm repeämä. * takakansilehti: vasemmalla reunassa palkeenkieli (n.1,8 x 3,0 cm) enää heikosti kiinni, vasemmalla alakulmassa samankokoinen taitos kuin kannessa, sisäsivuilla ei taitoksia, mutta yläreunoilla pientä kulumista ja tummuutta.

Plussaa * lehden sisäsivut ehjät ja siistit, yläniittaus ehjä, paitsi em. alaniittaus kannesta alkaen (repeämän alku), keskiaukeama ehjä ja kiinni. Sisäsivut keräilykuntoiset.

*** Pitkä pääsarja:

*** Aku Ankka - Akulle tuntematon asianajaja ilmoittaa puhelimessa hänen perineen Hepsu-sedän omaisuuden, setä oli vuosia sitten lähtenyt länteen kultaa etsimään. Akulle outo setämies löytyykin Ankkojen sukutaulusta! Nyt nopsasti perintöä noutamaan - mutta, mutta kadulla tuuttaa ylväästi pramea dollarikaara - Hannu-serkku siinä jo matkaa samalla asialla...

Arvaahan sen mitä saatiin, Hannulle arvokas antiikkikello ja Aku-poloiselle arvoton setämiehen muotokuva! Akun onni kääntyy, kun pojat löytävät Akun vihoissaan tuusan nuuskaksi rikkoman tauluromun seasta Hepsu Ankan hylätyn kultakaivoksen aarrekartan !!!! Vai kääntyykö? Heti matkalla kohden Torakan "aitoa" lännenkylää junan konduktööri tarjoaa Akulle hylätyn kultakaivoksen karttaa edullisesti. Hmm, perillä selviää, että jokaisen yritteliään liikkeen näyteikkunassa on myytävänä erikoishintaan Hepsu-sedän kultakaivoksen kadonnutta karttaa oikein sometyyliin.

Akun ja veljenpoikien matka jatkuu yhden aasin karavanissa kohden polttavan kuumaa autiomaata... Ja mitäs nyt? Huikean janon ja kangastusten vaivatessa alati seuruetta: löytyykin poikien nokkeluuden ansiosta Hepsu Ankan kiihkeästi kaivattu aarre! - Melkoista raha- ja osakekasaa lähemmin tutkittaessa paljastuu, että koko roska onkin kultarahoineen päivineen aikoinaan varastettu Torakan Säästöpankista. Toki pankin lupaama pikku palkkio odottaa nyt uupuneita aarteenetsijöitä. Samaan aikaan on onnenmyyrä, Hannu-serkku löytänyt perintökellonsa kellotaulun takaa jotakin - no tietysti siinä on Hepsu-sedän kaikki oikeat arvopaperit, kiinnitykset kaikkiin Torakan kylän hotelleihin ja pankkeihin. Hymyillään kun tavataan, Aku!

*** Pikku Paha Hukka - Lähimetsässä on käynnissä Pikku Paha Hukan johtama suuretsintä. Veli Nallen kanalan ovi on jäänyt auki ja Pikku Nallet yhdessä ystävänsä Veli Pesukarhun kera tuumivat huolestuneena asian oikeaa laitaa. Nyt on kuitenkin, ettei paikalle lompsiva Sepe Susi ole tietoinen oikeasti koko jutusta. Vaan eipä kauaakaan, kun Sepe on jo vihellyspilleineen kutsumassa pahaa-aavistamatonta Hanhi-emoa kohden kohtaloaan.

Sepe-Susi saakin yllätettyä hanhiparan, joka on vääjäämättä nyt joutumassa ruokapöydän herkuksi. Sepellä on kuitenkin tulkintavaikeuksia, paksusta keittokirjasta ei isäsudelle selviä, onko saalis hanhi vai kalkkuna - ja kuinka se oikein paistetaan? Mutta matkoiltaan kotiin palannut Veli Nalle kyllä tietää taatusti mitä rosvopuuhissa yllätetylle Sepe-Sudelle on tehtävä! Bang Bang.

*** Pikku Gauchito - Oli kerran ihana aamu pampalla, Argentiinan suurella loppumattomalla tasangolla... Ja aurinko oli juuri noussut, mutta Gauchito, tuo pikku karjapaimen, oli jo hereillä. Mieli teki strutseja metsästämään, mutta kauhistus - unenpöppörössään hän valitsi erehdyksessä väärän tien ja hupsis, pudota tomahti maailman merkillisimmän eläimen pesään. Ay, ay, sehän on lentävä aasi! Mira. mira!

Nukuttuaan pampalla paljaan taivaan alla, oikean gauchon tapaan, Pikku Gauchito päätti rohkeasti osallistua burritollaan oikeiden raavaiden karjapaimenien laukkakisaan. Ja voittaa! Ja voitti, mutta lentävää aasia ei ole sen jälkeen nähty Argentiinan pampalla... Adios mi Amigo.
*************************************

TÄMÄN KOHTEEN POSTIMAKSU:

4,00 € . Muita kuluja ei laskuteta.

Sopii postilaatikkoon tai -luukusta (alle 3 cm).

*************************************

Muista laittaa mukaan myös puhelinnumerosi. Lankapuhelinnumero ei käy.

-------------------------------------------------------------------------

Emme toimita toistaiseksi lähetyksiä ulkomaille.

-------------------------------------------------------------------------

POSTIMAKSUT PAKETTIAUTOMAATTIIN:

Postin pakettiautomaattiin alin maksu on 6,90 €, muiden yritysten automaatteihin yleensä sama tai korkeammat.

_________________________________________________

Muut tekijät

päätoimittaja Sirkka Ruotsalainen

Aiheet

walt disney

aku ankka nro 4 a huhtikuu 1956

hessu hopo

aku ankka

tupu hupu ja lupu

hannu hanhi

pikku paha hukka

veli pesukarhu

pikku karhut

iso paha susi

veli nalle

pikku gauchito

lentävä aasi

hepsu ankka

Genret

walt disney, aku ankka nro 4 a huhtikuu 1956, hessu hopo, aku ankka, tupu hupu ja lupu, hannu hanhi, pikku paha hukka, veli pesukarhu, pikku karhut, iso paha susi, veli nalle, pikku gauchito, lentävä aasi, hepsu ankka

Toimitusluokka

Postimaksu 4,00 euroa. Muita kuluja sen lisäksi ei laskuteta.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 12/2/2022.

Kauppias: Antikvariaatti Feliks

Ähtäri

Kauppiaan toimitusehdot

Tuotteen toimitusluokka: Postimaksu 4,00 euroa. Muita kuluja sen lisäksi ei laskuteta.

Postitukset 1- 2 kertaa viikossa.

Tilaukset ennakkomaksulla.

Kirjastoille laskulla.


 

 

Toimitusvaihtoehdot

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Osta Disney Walt : Aku Ankka N:o 4 A *** Huhtikuu 1956 Antikvaarista hintaan 30,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvariaatti Feliks

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.