Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Helmikoristeiset solmukorut

75 solmua ja solmutekniikkaa itse tehtyihin koruihin

Laura Williams

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Helmikoristeiset solmukorut : 75 solmua ja solmute...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Helmikoristeiset solmukorut" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513162206

9789513162207

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yhdistä koristeellisia solmuja modernisti helmien kanssa - tai käytä pelkkiä solmuja! koristeelliset solmukorut on täydellinen opas yksilöllisiin koruihin. sen avulla sekä suunnittelet että luot omat solmukorusi. Solmut ovat hyödyllisiä - ennen nappeja niitä käytettiin vaatteiden kiinnittämiseen yhdessä neulojen kanssa. Tässä kirjassa esitellään kauniita solmuja idästä ja lännestä sekä vanhoja kiinalaisia ja kelttiläisiä malleja. Selkeät piirrokset yhdistyvät vaiheittain eteneviin ohjeisiin ja tekevät 75 solmun sitomisen helpoksi. Aloittelijakin pääsee alkuun selkeän tekniikkaosion avulla, ja yksityiskohtaiset materiaali- ja tarvikeluettelot takaavat sen, että lopputulos on onnistunut.

Aiheet

käsityöohjeet

korut

askartelu

solmeilu

solmut

helmet

helmityöt

korut : solmeilu

solmut : korut