Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kesäpesä

avaa ovi kauniiseen kesään!

Ilona Pietiläinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kesäpesä : avaa ovi kauniiseen kesään!

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kesäpesä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522911127

9789522911124

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomalainen unelma voisi olla järven rannalla siintävä lomaparatiisi. Paratiisi voi yhtä hyvin olla myös oma pihamökki, kesäkeittiö tai puutarha. Usein sen rakentaminen ei käy hetkessä eikä missään nimessä ilman hikipisaroita - nehän ovat juuri se juttu - ilman niitä ei mikään tuntuisi niin rakkaalle. Se, miltä tuntuu hikikarpaloiden keskellä, kädet mullassa ja rättiväsyneenä, on jotain selittämättömän upeaa. Silloin voi skoolata kesälle. Niin minä kuin varmasti sinäkin aina vannomme ne kuuluisat viimeiset sanat - ei ikinä enää. Ne ovat kuitenkin jo unohtuneet kesähulluuden iskiessä - aivan varmasti pihan perältä löytyy vielä raivaamaton kohta. Vaikka kaikkia haaveita ei juuri tänään voisikaan toteuttaa, on meillä lupa heittäytyä kesään täysin rinnoin ja sukeltaa aina yhtä innostuneena kukkapuskan kimppuun. Varokaa siis te nokkoset, voikukat ja juolavehnät - me kesäihmiset emme väsy koskaan.

Aiheet

interiöörit

loma-asunnot

sisustus

kesämökit

asuinrakennukset

ruokaohjeet