Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Artemis Fowl

viimeinen vartija

Eoin Colfer

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Artemis Fowl : viimeinen vartija

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Artemis Fowl" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510392294

9789510392294

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mikään ei tunnu säikyttävän Artemista, nuorta rikollisneroa. Keijumaailmassa on kuitenkin eräs, joka on jo ennenkin saanut hänet tolaltaan: ilkeä tonttu Opal Koboi. Tällä kertaa Artemiksen perivihollinen on onnistunut herättämään kuolleista Fowl Manorin maille ammoin haudatut keijusoturit, joiden henget ryhtyvät riivaamaan Artemiksen jo ennestään niin huonotapaisia pikkuveljiä. Ne eivät tunnu myöskään tajuavan, että taistelu, jossa soturit muinoin saivat surmansa, on päättynyt jo aikoja sitten. Artemiksella on aikaa vain auringonnousuun asti pakottaa kuolleet keijut takaisin maatuneisin koloihinsa ja vapauttamaan pikkuveljet otteestaan. Voiko Artemis luottaa arvaamattomaan liittolaiseensa, kun edessä on kaikkien aikojen kohtaaminen?

Aiheet

Fowl, Artemis,

fikt.

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

seikkailukirjallisuus

sarjakertomukset

taistelut

viholliset

kuolleista herääminen

soturit

uhkakuvat

maailmanloppu

vangit

henkimaailma

keijut

nerot

nuoret rikoksentekijät

taruolennot

veljet

sukutilat

Fowl Manor