Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kasvikset kemistin keittiössä

Anu Hopia

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Hopia Anu - Lehtovaara Tatu : Kasvikset kemistin keittiössä

18,00 €

Toimitus Suomeen 6,90 €

Yhteensä 24,90 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Sidottu, kuvakannet

2015 / 1.

Vantaan Antikvariaatti Oy

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523120956

9789523120952

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan, jossa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkö-kulmasta. Kirja käsittelee erilaisten kasvisten, kuten vihannesten, juuresten, salaattien ja kaalien sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa. Myös sienet ja kasvikunnasta eristetyt proteiinirikasteet saavat oman osansa kirjassa. Parhaita valmistusmenetelmiä etsiessään Hopia ja Lehtovaara ovat tarttuneet toimeen kemistin ottein. Miten kasvisruokien maukkaus syntyy? Mitkä ovat niiden suurimmat haasteet? Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti herkullisia kasvisruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti.

Aiheet

molekyyligastronomia

ruokaohjeet

ruoka-aineet

vihannekset

ruoanvalmistus

kemialliset ilmiöt

fysikaaliset ilmiöt

maku

aromi

elintarvikekemia