Kasvikset kemistin keittiössä
Anu Hopia
Valitse kunto
Ehdotettu tuote
Hopia Anu - Lehtovaara Tatu : Kasvikset kemistin keittiössä
18,00 €
Käytetty - erinomainen (K4)
Sidottu, kuvakannet
2015 / 1.
Vantaan Antikvariaatti Oy
Haetaan tuotteita...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Minerva
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9523120956
9789523120952
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan, jossa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkö-kulmasta. Kirja käsittelee erilaisten kasvisten, kuten vihannesten, juuresten, salaattien ja kaalien sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa. Myös sienet ja kasvikunnasta eristetyt proteiinirikasteet saavat oman osansa kirjassa. Parhaita valmistusmenetelmiä etsiessään Hopia ja Lehtovaara ovat tarttuneet toimeen kemistin ottein. Miten kasvisruokien maukkaus syntyy? Mitkä ovat niiden suurimmat haasteet? Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti herkullisia kasvisruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti.