Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ajan lyhyt historia

Stephen W. Hawking

Kirjasarja: WSOY pokkari

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Valittu tuote

Hawking Stephen : Ajan lyhyt historia

8,00 €

Toimitus Suomeen 6,90 €

Yhteensä 14,90 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Pokkari

2012

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510393746

9789510393741

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

WSOY pokkari

Esittely

<b>Alkuräjähdyksestä mustiin aukkoihin! Aikamme kuuluisin fyysikko kertoo pääteoksessaan seikkaperäisesti, miten nykyinen maailmankuvamme on muodostunut.</b>
<b>Stephen W. Hawking</b> on vuosisatamme merkittävimpiä tiedemiehiä. <i>Ajan lyhyen historian</i> Hawking kirjoitti meille tavallisille ihmisille, jotta mekin voisimme perehtyä tieteen nykyisiin käsityksiin ajan luonteesta ja maailmankaikkeuden rakenteesta. Hawking kertoo seikkaperäisesti, miten nykyinen maailmankuvamme on kehittynyt aiempien käsitysten pohjalta yhä täydellisemmäksi ja samalla pääsemme tutustumaan huippututkijan ajatuksenkulkuihin.
Hawking johdattelee lukijan syvän avaruuden kaukaisiin galakseihin ja mustiin aukkoihin. Samalla tutustumme myös äärimmäisen pienten kvarkkien makuihin ja väreihin , antimateriaan, hiukkasten spineihin ja erityyppisten aikojen erilaisiin suuntiin ja kuin huomaamatta olemme tempautuneet tähän kiehtovaan maailmaan.
Yksi Hawkingin hätkähdyttävistä päätelmistä on, että reunaton maailmankaikkeuden malli saattaakin panna yleisesti hyväksytyn alkuräjähdysteorian viralta. Samalla hän asettaa Jumalan aseman kaiken luojana vähintäänkin kyseenalaiseksi.

Aiheet

aika

maailmankaikkeuden synty

mustat aukot

suhteellisuusteoria

kvarkit

maailmankaikkeus