Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kootut laulut. 1

Jaakko Löytty

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kootut laulut. 1

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kootut laulut. 1" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kotimaan Kirjat Oy

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522471623

9789522471628

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jaakko Löytty on merkittävimpiä suomalaisia gospelmuusikoita. Hänen laulunsa ovat puhutelleet suomalaisia liki 40 vuoden ajan. Tässä kokoelmassa on 150 hänen lauluaan. Jokaisesta kappaleesta on säestämisen helpottamiseksi sointumerkein varustetut nuotit. Jaakko Löytystä on sanottu, että hän laulaa todeksi luvatun maan. Hänen laulujaan laulaessaan veisaaja voi yhtyä niissä toistuviin väkeviin ajatuksiin, joita ovat muun muassa ihmiskunnan jakamattomuus, oikeudenmukaisuus ja rauha sekä toisaalta rukous ja ihmisen yksinäisyys Jumalan edessä. Jaakko Löytty on suomalaisen gospelmusiikin grand old man. Hän työskentelee Herättäjä-Yhdistyksen Lounais-Suomen aluesihteerinä.

Aiheet

1970-luku

1980-luku

1990-luku

2010-luku

hengelliset laulut

gospelrock

rock

Suomi