Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Paganini ja paholainen

Lars Kepler

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Paganini ja paholainen

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Paganini ja paholainen" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513154963

9789513154967

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

<b>Hengästyttävän vauhdikas trilleri arkaluontoisista asekaupoista, kiristyksestä, viulunsoitosta - ja kuolemankin ylittävästä sopimuksesta paholaisen kanssa.</b>
Ruotsin aseviennin päätöksistä vastaava Carl Palmcrona löydetään hirttoköydestä edustuskodistaan Östermalmilta. Huone on täysin kalustamaton, eikä lähellä ole mitään, minkä päälle Palmcrona olisi voinut kiivetä. Silti tapaus vaikuttaa itsemurhalta.
Tukholman edustalta löytyy kuollut nainen holtittomasti ajelehtivasta moottoriveneestä. Naisen keuhkot ovat täynnä vettä, mutta vaatteet ja vene eivät ole märkiä. Onko kyseessä onnettomuus? Rikoskomisario Joona Linna alkaa tutkia arvoituksellisia kuolemia ja löytää niiden välille yhteyden. Samalla hän oivaltaa, että kolmaskin ihminen on hengenvaarassa. Suomalaistaustainen komisario Linna on tuttu Lars Keplerin ensimmäisestä rikosromaanista <i>Hypnotisoija</i>.

Aiheet

Linna, Joona,

fikt.

Bauer, Saga,

Fernandez, Penelope,

jännityskirjallisuus

poliisikirjallisuus

itsemurha

tutkimus

onnettomuudet

hukkuminen

pakomatkat

kiristys

valokuvat

asekauppa

Ruotsi

aseet

vienti

unihäiriöt

musiikki

komisariot

viulistit

kaupungit

Tukholma

2010-luku