Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Ei tuotekuvaa

Planeettamme maa -elokuva

BBC worldwide

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm, Nurmijärvi14 palautetta

Hinta

6,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

ei ole
ei ole

Kieli

suomi

Kustantaja/julkaisija

BBC worldwide

Paino-/julkaisuvuosi

2007

Painos

-

Sidosasu

Kansio

Sivumäärä

94-min

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot

Ei toimituskuluja! Teksitetty suomeksi. ”Se ei ole vain sarja; se on tv-tapaus Planeettamme Maa on upeaa televisiota”, kirjoitti brittiläinen sanomalehti The Guardian, kun BBC:n Planeettamme Maa –sarja (Planet Earth) esitettiin ensimmäistä kertaa. Planeettamme Maa toden totta nostaa luontodokumentin uudelle tasolle: se esittelee maailmamme ennennäkemättömällä tavalla ja hämmästyttää viemällä meitä paikkoihin, joissa emme aiemmin ole päässeet käymään. Ainutlaatuisen sarjan yli viisi vuotta kestäneiden kuvausten aikana 40 kameraryhmää kuvasivat yli 200 kohteessa ympäri maapallon: maalla, vedessä ja ilmassa. Tästä syntyneet 10 000 tuntia materiaalia ovat asettaneet uuden standardin luontodokumenttien kuvamateriaalille – niin vaikuttavaa, suurenmoista ja näyttävää siitä tuli. Planeettamme Maa on brittiläisen elokuvantekijän Alastair Fothergillin henkilökohtainen rakkaudentunnustus maailmalle – rakkaudentunnustus, joka on kerännyt huikeiden katsojalukujen lisäksi ylistystä kriitikoilta ja yleisöltä ja tuonut tekijälleen lukuisia palkintoja. Dokumenttisarjan äänimaailman on luonut George Fenton, jonka moniin kuuluisiin tv- ja elokuvasävellyksiin kuuluvat muun muassa Gandhi, Päiväni Murmelina, Anna ja kuningas ja Menetetty maa. Fenton sävelsi musiikin myös Planeettamme Maa -sarjan edeltäjään Siniseen Planeettaan (The Blue Planet), ja on taidonnäytteellään vaikuttanut vahvasti sarjojen menestykseen. Planeettamme Maa on tähän asti ollut sidottuna tv-ruutuun, mutta menestyksekkään sarjan live-sovitus saapuu vihdoin myös Pohjoismaihin helmikuussa 2016. Tv-sarjan tavoin yhteistuotantona BBC Worldwiden kanssa tehty live-toteutus vie yleisön ainutkertaiselle visuaaliselle ja musiikilliselle matkalle planeettamme villeimpiin ja kauneimpiin paikkoihin. Toteutus tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kiehtovalla sekoituksella sinfoniakonserttia ja elokuvakerrontaa. Planeettamme Maa –konserttia varten kootut kohtaukset esittelevät dokumenttisarjan vaikuttavinta kuvamateriaalia, erikoisimpia tarinoita ja dramaattisimpia hetkiä projisoituna erinomaisella HD-laadulla yli 240 neliömetrin screenille. Kuvamateriaalia säestää Matthew Freemanin johdolla 80-jäseninen Prahan filharmoninen orkesteri, joka soittaa livenä George Fentonin sävellyksiä. Orkesteri tekee show'sta kokonaisvaltaisen elämyksen vahvistamalla kuvallista kerrontaa kutkuttavalla tavalla – ankanpoikasen ensimmäisiä haparoivia askelia säestävä hiljainen, rauhallinen melodia kasvaa jousiorkesterin ja patarumpujen dramaattisuuteen valkohain hyökätessä majesteettisesti meren syvyyksistä epätoivoista hyljettä saalistamaan.
Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/16/2019.

Kauppias: Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm

Nurmijärvi

4.1/5

Kauppiaan toimitusehdot

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Noudot mahdollisia sovitusti Raisiossa tai Nurmijärvellä. Toimitamme myös ulkomaille. Tilaus toimitetaan tavallisimmin 1-3 työpäivässä, viimeistään 7 vrk:n kuluessa maksun saapumisesta, jos toisin ei ole ilmoitettu tai sovittu. Ilmoita erikseen jos kirja on syytä pakata "vedenpitävästi" muoviin.

Ulkomaille toimituskulut Postin mukaan.

Toimitamme Postin, Matkahuollon ja R-kioskin kuljetuspalveluja käyttäen.

Toimitusvaihtoehdot

  • Nouto

    Toimituskulut 0,00 €

    Nouto liikkeestä aukioloaikoina

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

  • Toimitus perille

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitus kotiinkuljetettuna

  • Ulkomaat

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Ulkomaan toimitus

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

  • Noudettaessa

    Käteisellä noudettaessa

Osta BBC worldwide : Planeettamme maa -elokuva Antikvaarista hintaan 6,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.