Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kun suuret sortuvat

Ken Follett

Kirjasarja: Follett, Ken, osa bk. 1

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kun suuret sortuvat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kun suuret sortuvat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510400270

9789510400272

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Walesilainen Billy Williams täyttää 13 vuotta kesäkuussa 1911, astuu aikuisten maailmaan ja jatkaa isänsä työtä kaivoksessa. Muutaman vuoden kuluttua hän liittyy brittiarmeijaan katkaistakseen nuo perintönsä kahleet. Ensimmäisen maailmansodan kynnyksellä kaivosyhtiön omistava englantilainen Earl Fitzherbert rakastuu kauaskantoisin seurauksin taloudenhoitajaansa Etheliin, Billyn isosiskoon. Naisten kansalaisoikeuksia ajava Maud Fitzherbert, Earlin omapäinen sisar, puolestaan löytää sydänystävän sujuvasanaisesta Ethelistä ja uskoo tälle elämänsä salaisuuden. Maud on solminut hätäisesti avioliiton saksalaissyntyisen Walter von Ulrichin kanssa, ja jos salaisuus paljastuisi, se johtaisi sukujen välirikkoon ja kansainvälisen tason skandaaliin. Venäjällä pietarilainen tehdastyöläinen Grigori Peshkov pelastaa laittomuuksiin sortuneen nuoremman veljensä Levin. Lev pakenee Yhdysvaltoihin Grigorin passin turvin ja soluttautuu menestyneeseen mafiasukuun. Samaan aikaan Grigori taistelee hengestään Venäjän vallankumouksen kurimuksessa. Lev Peshkov huijaa amerikkalaisdiplomaattia Gus Dewaria, jolle tarjoutuu miellyttävä tilaisuus revanssiin, kun hän saa tilaisuuden toimia presidentin harmaana eminenssinä. Euroopassa taistelut jumiutuvat asemasotavaiheeseen ja sotilaat kahlaavat mudan valtaamissa juoksuhaudoissa. Kansakuntien ja pienten ihmisten unelmat sortuvat. Mutta miltä uusi ¿uljas¿ maailma näyttääkään, kun tykkien jylinä viimein vaikenee? Säilyttävätkö sydämet uskollisuutensa yli rintamalinjojen?

Aiheet

Williams, Billy,

fikt.

Williams, Ethel,

Fitzherbert, Earl,

Peshkov,

veljekset, fikt.

Dewar, Gus,

historialliset romaanit

1900-luku

perheromaanit

sukuromaanit

jatkokertomukset

yhteiskunnallinen muutos

1910-luku

1920-luku

vallankumoukset

Venäjä

1917

lokakuun vallankumous

diplomatia

virheet

taistelut

ensimmäinen maailmansota

avioliitto

erisäätyisyys

emansipaatio

sosiaalinen nousu

naisen asema

perhesalaisuudet

kaivostyö

Wales

yhteiskuntaluokat

naisasialiikkeet

aateli

kaivostyöntekijät

diplomaatit

poliitikot

sota-aika

sodanjälkeinen aika

Iso-Britannia

historia

Saksa

Neuvostoliitto

Yhdysvallat