Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kallion kulmilla

työläisperheen elinolot Helsingin Pitkänsillan pohjoispuolella vuosina 1890-1940

Christina Nyberg

Kirjasarja: Työväen Helsinki, osa 8

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kallion kulmilla : työläisperheen elinolot Helsing...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kallion kulmilla" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Työväen sivistysliiton Helsingin opintojärjestö

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9519516573

9789519516578

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uusi painos. Virolainen Haapsalun pitsi on jo käsite. Perinteisesti pitsihuivit ovat olleet seitinohuita - valmis huivi sujahtaa vihkisormuksen läpi ja lämmittää silti har-tioita syysiltoina. Pitsihuivit neuloen tarjoaa virolaisen käsityöperinteen helmiä nyt helposti omaksuttavassa muodossa. Kirjassa on ohjeita herkistä hartiahuiveista unelmanpehmeisiin kaulahuiveihin, ja kaikissa toistuvat virolaiselle pitsille ominaiset luonnonaiheet: perhoset, kielot, koivunlehdet, riikinkukonpyrstöt. Pitsihuivit neuloen opastaa silmukka silmukalta, miten neulot esimerkiksi kiehtovan kielokuvion, ja yksityiskohtaiset ohjeet huivin neulomisen työvaiheista auttavat aloittelevaa neulojaa alkuun. Kokeneemmille kirja esittää haasteen: suunnittele oma pitsihuivisi! Kirjan loppuun on koottu esiteltyjen huivien neulekuviot ja reunapitsit, joita muuntelemalla voit luoda juuri sellaisen huivin kuin sinä haluat. Nelivärikuvitus.