Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Johdatus Hegelin Hengen fenomenologiaan

Susanna Lindberg

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Johdatus Hegelin Hengen fenomenologiaan

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Johdatus Hegelin Hengen fenomenologiaan" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gaudeamus

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9524951754

9789524951753

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Saksalaisen filosofin Georg Wilhelm Friedrich Hegelin (1770-1831) teos Hengen fenomenologia on yksi filosofian historian vaikutusvaltaisimmista teoksista. Sen haastavana lähtöajatuksena on, että filosofisen ajattelun alkuperänä ja päämääränä on inhimillinen, historiallinen kokemus eikä mikään abstrakti ideamaailma. Siksi filosofiaan kuuluvat kaikki todellisuuden alueet: elämä ja kuolema, tieto ja erehdys, tiede ja taide, uskonto ja politiikka. Hengen fenomenologiaa on tulkittu paljon ja mitä moninaisimmilla tavoilla. Sen teemoja ovat kehitelleet lähes kaikki 1900-luvun tärkeimmät filosofiset ajatussuunnat: fenomenologia, Frankfurtin koulukunta, marxilaisuus, eksistentialismi, dekonstruktio, feministinen filosofia ja analyyttinen filosofia. Teoksessa eturivin suomalaisasiantuntijat tarjoavat filosofian harrastajille, opiskelijoille ja tutkijoille selkeän yleisesityksen Hegelin vaikeaksi tunnetusta kirjasta. Tekijä. Susanna Lindberg on teoreettisen filosofian dosentti Helsingin yliopistossa. Hänen erityisalojaan ovat saksalainen idealismi, Heideggerin ajattelu ja ranskalainen nykyfilosofia

Aiheet

Hegel, Georg Wilhelm Friedrich.

Hengen fenomenologia.

klassikot

filosofia

taide

uskonto

tietoisuus

itsetajunta

itsetietoisuus

Hegel, G. W. F.

Phänomenologie des Geistes.

tietoteoria