Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Disa Hannuntytär

Kristiina Vuori

Kirjasarja: Tammen äänikirja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Disa Hannuntytär

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Disa Hannuntytär" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Pienpainate

ISBN

9513178587

9789513178581

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Äidin ja pikkupojan hurja pako 1390-luvun Suomessa Kun Disan 10-vuotiasta poikaa uhkaa julma käräjätuomio, äiti pakenee poikineen kierojen sukulaisten luota. He syöksyvät seikkailuun halki melskeisen maan. Poika surmaa isänsä, ja raakaan kotikuriin vuosikaudet alistunut Disa havahtuu puolustamaan lastaan. Mitä kauemmas koti jää, sitä selvemmin alkaa herätä Disan kauan nukkunut sydänkin. Mutta kenelle? Turvaa tarjoava Turun linnanherra Knut Bonpoika Grip on ylimys kannuksiaan myöten, vaikka kapinoikin kuningatarta vastaan. Laivuri Basti saattaa olla pelkkä lurjus, mutta miksi hän ilmestyy Disan elämään aina, kun tämä eniten kaipaa apua? Lumoava pakomatka täynnä rakkautta, seikkailua ja merirosvoja!

Aiheet

Disa Hannuntytär,

fikt.

1390-luku

väkivalta

avioliitto

tappo

isät

pako

rakkaussuhde

merirosvot

vitaaliveljet

ritarit

äidit

pojat

kaupungit

Itämeri

Turku

historialliset romaanit

äänikirjat