Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valtio

Platon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valtio

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valtio" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9511218670

9789511218678

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pääsykoekirja 2014. Valtio on Platonin kuuluisin dialogi ja kiistaton pääteos. Se on yhteiskuntateoria ja poliittinen utopia, jonka pohjaksi Platon joutuu esittämään etiikkansa, ihmiskäsityksensä, kasvatusoppinsa, politiikkansa, taideteoriansa ja metafysiikkansa. Valtioon sisältyy "koko Platon", ja sitä lähtevät aatehistorialliset juonteet yltävät meidän päiviimme. Platon on alustavasti perustellut niin totuuden etsimisen kuin sensuurin, propagandan, syntyvyyden säännöstelyn, vapaan kasvatuksen, feminismin, yhteisomistuksen ja eliittiajattelun. Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan pääsykoekirja 2014.

Aiheet

filosofia

antiikki

yhteiskuntafilosofia

yhteiskuntateoriat

valtiofilosofia

valtioteoriat

valtio

filosofit

dialogi

Kreikka