Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Positiivinen psykologia

Markku Ojanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Positiivinen psykologia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Positiivinen psykologia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Edita

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9513765253

9789513765255

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Teos on ensimmäinen suomalaisen tutkijan kattava kirja uudesta ja maailmalla laajentuvasta psykologian suuntauksesta. Se osoittaa, miten vahvuuksien kehittäminen vie eteenpäin paremmin kuin heikkouksien kimpussa kamppailu. Teos lähestyy ihmistä hyveiden kautta: se houkuttelee arvioimaan omia vahvuuksia ja kehittämään niitä. Teos korostaa positiivisten tunteiden, ihmissuhteiden, rohkeuden ja toivon merkitystä elämässä. Se näyttää, miten ajattelun ja toiminnan avulla voidaan edistää hyvinvointia ja kykyä selviytyä ongelmista. Teos on ajantasaistettu vuonna 2014. Markku Ojanen on Tampereen yliopiston psykologian professori, joka on julkaissut useita tietokirjoja psykologian alalta. Hän on tunnettu positiivisen psykologian, onnellisuuden ja siihen vaikuttavien tekijöiden tutkija.

Aiheet

positiivinen psykologia

positiivisuus

psykologia

persoonallisuuden psykologia

tunteet

henkinen hyvinvointi

onnellisuus

itsehallinta

elämänhallinta

arkielämä

sosiaalinen vuorovaikutus

ihmissuhteet

psyyke

minäkuva

hyvinvointi

hyvä elämä

itseluottamus

hyveet

arvot

tunneäly

henkisyys

sosiaalinen ympäristö

persoonallisuuden kehitys

oikeudenmukaisuus

traumat