Kalansavustuksen salat
Matti J. Särömaa
Tuote ei saatavilla
Kalansavustuksen salat
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Haetaan tuotteita...
Teosta "Kalansavustuksen salat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Haetaan...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Gummerus
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9512091178
9789512091171
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Uusi painos. Vanhan kansan savustusmenetelmät ovat unohtumassa. Tämä arvostetun kalaruokien asiantuntijan Matti J. Särömaan aarrearkku tuo uudelleen esille monet vanhat hyvät menetelmät kalaherkkujen valmistamiseksi. Vanhat menetelmät tuntemalla voi myös kehittää uutta ja ennakkoluulotonta nykypäivän tarpeisiin. Teoksessa selostetaan selkeästi, miksi kalansavustuksessa tarvitaan tietynlaisia välineitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Parhaan makuisen savukalan saa, kun kaikissa vaiheissa käyttää elävää tulta ja sopivia puulajeja. Kokeneitten kalansavustajien mielestä vain avotulella kehitetty savu antaa oikean maun kalaan. Kalasta näyttää tulevan tämän vuosituhannen suosikkiravinto. Tunnettu kalaruokien asiantuntija on myös poiminut kirjaan monia herkkureseptejä lettukääryleistä Butlerin savukalahyytelöön.