Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Narrin palvelija

Robin Hobb

Kirjasarja: Lordi Kultainen, osa 2

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Narrin palvelija

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Narrin palvelija" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Ei tiedossa

ISBN

9511198289

9789511198284

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Lordi Kultaisen palvelijana esiintyvä Fitz on palannut vastentahtoisesti Peuralinnaan prinssi Velvollisuuden salaiseksi taitomestariksi. Fitz kaipaa kuollutta kumppaniaan susi Yönsilmää ja on huolissaan kasvattipoikansa Onnin puuhista.\nNäkijöiden hovi on juonittelujen hämähäkinverkko, ja pahaa aavistamaton Fitz tulee astuneeksi monen varpaille. Ystävyyttä oikukkaan Narrin kanssa uhkaa tämän menneisyyteen kätkeytyvä yllättävä salaisuus.\nRobin Hobb syntyi Kaliforniassa 1952. Hänet tunnetaan parhaiten trilogioistaan Näkijän taru ja The Liveship Traders. Lordi Kultainen -sarjan ensimmäinen osa Narrin matka ilmestyi suomeksi vuonna 2003.