Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tuohitöiden käsikirja

Eeva Rutanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tuohitöiden käsikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tuohitöiden käsikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523121057

9789523121058

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Monipuolinen tuohityökirja on suunnattu niin tuohitöitä aloitteleville kuin jo vuosia harrastaneillekin. Kirjassa opastetaan selkeiden ohjeiden ja työvaihekuvien avulla valmistamaan monenlaisia hyötyesineitä tästä kauniista luonnonmateriaalista. Perinteisten tuohitöiden lisäksi kirja esittelee paljon uusia, moderneja malleja ja tekniikoita, kaiken kaikkiaan 40 projektia. Lisäksi kirjassa opetetaan tuohitöiden tärkeät perusasiat, kuten luvat sekä tuohen ottaminen, puhdistaminen ja säilyttäminen. Kirjassa esitellään myös ideakuvin erilaisia variaatioita eri tuotteista. Kirjan ohjeita soveltaen on mahdollista kehitellä erityyppisiä esineitä itsekin.

Aiheet

käsityöohjeet

tuohi

punonta

käsityöt

askartelu