Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pehmeä vallankumous

psykoanalyysi, taide, politiikka

Slavoj ižek

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pehmeä vallankumous : psykoanalyysi, taide, politi...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pehmeä vallankumous" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gaudeamus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9524951274

9789524951272

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Slavoj Zizek (s. 1949) on slovenialainen filosofi ja psykoanalyytikko, jota monet pitävät yhtenä aikamme merkittävimmistä ajattelijoista. Suomennoskokoelma tarjoaa kattavan läpileikkauksen Zizekin ajattelusta. Kirjoituksissaan Zizek liikkuu suvereenisti niin populaarikulttuurin, taiteen, tieteen kuin tavallisen arjen, politiikan, uskonnon ja teoreettisen spekulaationkin välillä. Hän analysoi kulttuurisia ja poliittisia ilmiöitä tavalla, joka saa näkemään ne uudessa ja usein yllättävässä valossa. Zizek arvostelee monia nykyajattelun valtavirtauksia (kulttuurintutkimus, kognitiotieteet, feminismi, postmodernismin eri muodot), mutta samalla pyrkii tarjoamaan niille vaihtoehdon. Zizekin ajattelu on omalaatuinen sekoitus Hegeliä ja Hitchcockia, Schellingiä ja kyberavaruutta, Kantia ja hovirakkautta, Lacania ja huonoa huumoria. Hänen ajattelunsa voi herättää vastustusta ja ärsyttää, mutta se ei koskaan ole tylsää tai mitäänsanomatonta

Aiheet

Matrix-elokuvat.

populaarikulttuuri

filosofia

psykoanalyysi

taidefilosofia

postmodernismi

politiikka

yhteiskunta

kulttuurijohtaminen

philosophy

politics

society

arts management

psykoanalyyttiset teoriat

taide

kyberavaruus

elokuva

filosofit

populärkultur

filosofi

psykoanalys

konstfilosofi

postmodernism