Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suur-Suomen runoja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suur-Suomen runoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suur-Suomen runoja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

ntamo

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522154628

9789522154620

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jatkosodan aikana Akateemisen Karjala-seuran julkaisema runovalikoima, dokumentti runouden ja vallan suhteista: "Talvisotamme sekä Suur-Suomen sota, jossa miekka parhaillaan piirtää rajaa Vienanlahdesta Laatokkaan, ovat vihdoin saaneet monet niistäkin Suomen runoilijoista, jotka ovat kulkeneet suurista kansallisista päämääristä etäällä käypiä latuja, virittämään yksimielisen voitonlaulunsa avartuvalle isänmaalle." Teoksen runoilijat ovat A. Oksanen, Jaakko Räikkönen, Arvi Jännes, M. Putro ja Paavo Räikkönen, Iivo Härkönen, Heikki Nurmio, Elli Hällström, Eino Leino, Otto Manninen, Onni Okkonen, L. Onerva, Einari Vuorela A. V. Koskimies, Uuno Kailas, Heikki Klemetti, Larin-Kyösti, Aapo Iho, Ilmari Pimiä, Ilmari Rytkönen, Eero Eerola, V. A. Koskenniemi, Reino Hirviseppä, Martti Santavuori, Aulis Ojajärvi, Saima Harmaja, Heikki Asunta, Arvo Kivimaa, Vilho Koljonen, Matti Kuusi ja Yrjö Jylhä. Näköispainos.

Aiheet

isänmaallisuus

Suur-Suomi-aate