Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lyhyt historia lähes kaikesta

Bill Bryson

Kirjasarja: Bon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lyhyt historia lähes kaikesta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lyhyt historia lähes kaikesta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510396273

9789510396278

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Bon

Esittely

Mistä ihminen ilmestyi maapallolle? Kuinka itse maapallo syntyi? Ja jos oikein kunnolla kalenteria käännetään taaksepäin, pitää varmaan miettiä, mistä itse maailmankaikkeus sai alkunsa...Suuria kysymyksiä, mutta ainakin tiedemiehet tutkivat kaikkea tätä. Osaako yksikään rikkiviisas tieteilijä kuitenkaan antaa vastauksia kielellä, jota lapsikin ymmärtäisi? Lyhyt historia lähes kaikesta - lapsille on kirja, joka tuo pienen ihmisen lähemmäksi suurta tuntematonta: omaa maailmaamme ja sen miljoonien vuosien pituista historiaa. Hauska ja elävästi kuvitettu teos johdattaa avaruuden, kotiplaneettamme ja oman alkuperämme juurille tavalla, joka kannustaa ja innostaa tutkimaan lisää. Samalla nuorelle lukijalle tulevat tutuiksi niin tieteellinen tapa hankkia tietoa kuin kuuluisat mutta joskus hieman erikoiset tieteentekijät. Teos on lapsille räätälöity laitos Bill Brysonin teoksesta Lyhyt historia lähes kaikesta, joka oli menestys myös Suomessa.

Aiheet

tieteenhistoria

luonnontieteet

maailmankaikkeus

maapallo

maailmankaikkeuden synty

elämä

elämän synty

evoluutio

ihminen