Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kaikki rakastavat Seattlea

grungen tarina

Mark Yarm

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kaikki rakastavat Seattlea : grungen tarina

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kaikki rakastavat Seattlea" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9520108807

9789520108809

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaikki rakastavat Seattlea on liikuttava ja hauska kertomus angstin alkemisteista. Se kuvaa grungen kulta-kautta muusikoiden ja muiden skenen sisäpiiriläisten sanoin. Ääneen pääsevät Nirvanan, Pearl Jamin, Soundgardenin, Alice in Chainsin, Screaming Treesin, Holen, Mudhoneyn, L7:n ja lukuisten muiden bändien jäsenet. Tarina alkaa rupisilta treenikämpiltä ja huipentuu Nirvanan, Pearl Jamin, Soundgardenin ja Alice in Chainsin maailmanmenestykseen. Uskomaton hype mullisti koko skenen, ja seksi, huumeet, egot ja raha heittivät bensaa liekkeihin. Lopulta heroiini alkoi vaatia uhrejaan, ja Kurt Cobainin ja Layne Staleyn kaltaiset supertähdet kuolivat yksinäisyydessä. Teos oli ilmestymisvuonnaan Time-lehden vuoden kirja, Spinin ja NPR:n kymmenen parhaan kirjan joukossa sekä Time Out New Yorkin kriitikon valinta.

Aiheet

muusikot

rock

Yhdysvallat

yhtyeet

historia

1980-luku

1990-luku

grunge

Seattle