Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Persian tuli

Tom Holland

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Persian tuli

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Persian tuli" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512349051

9789512349050

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Oiva Toikka (s. 1931) on suomalaisen lasitaiteen ihailtu ja palkittu mestari. 1950-luvulla uransa aloittanut muotoilija nimitettiin Suomen valtion taiteilijaprofessoriksi vuonna 1993. Käyttöesineitä sekä teatteri-, baletti- ja oopperalavastuksia ja painokankaita suunnitellut Toikka tunnetaan parhaiten Birds by Toikka -lasilinnuistaan. Värikkäät ja leikkisät linnut ovat ensiluokkaisen lasinpuhalluksen taidonnäytteitä ja haluttuja keräilykohteita ympäri maailman. Jokainen lintu on uniikki ja valmistetaan alusta asti käsityönä Iittala Groupin Nuutajärven lasitehtaalla. Oiva Toikan linnut on perusteellinen käsikirja jokaiselle Toikan lasilintujen ystävälle. Se sisältää esittelyn, kuvan ja tuotetiedot kaikista kokoelman linnuista sekä suomeksi että englanniksi. Mukana on myös runsas valikoima ennen esittelemättömiä yrityksille valmistettuja erikoislintuja. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Suomi-designin asiantuntija Päivi Jantunen.

Aiheet

antiikki

historia

Kreikka

Persia

sodat

persialaissodat

taistelut

500-449 eKr.

Thermopylain taistelu

Plataian taistelu

meritaistelut

Salamiin taistelu

sotahistoria

400-luku eKr.