Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Runot 1970-2006

Tommy Tabermann

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Runot 1970-2006

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Runot 1970-2006" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512075350

9789512075355

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tommy Tabermann on lähes neljänkymmenen vuoden ajan kirjoittanut runoja rakkaudesta, luonnosta, välittämisestä ja paremmasta maailmasta. Useista hänen runoistaan on tullut kansanlaulunomaista yhteistä perinnettä. Tommy Tabermannin herkkä ääni on rikkonut mykkyyden, ahdistuksen ja pelon tabun, joka on historiallisesti sälytetty miehen kannettavaksi. Vuosien saatossa Tabermannin runojen sävyt ja teemat eivät ole menettäneet merkitystään, mitä todistaa niiden jatkuva suosio. Yhä uudet lukijapolvet löytävät tiensä hänen teostensa luo etsimään lohtua, kiihkoa tai vastausta. Nyt koko runotuotanto on toimitettu vuosittain ja teemoittain eteneväksi valikoimaksi, josta löytyvät kaikki Tabermannin rakastetuimmat runot. Runot on valinnut etevä ja arvostettu toimittaja Kaija Valkonen, monien runoilijoiden ja kirjailijoiden kouluttaja.