Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Perhokalastus

kalastusvinkkejä ja bonusperhoja

Pertti Kanerva

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Perhokalastus : kalastusvinkkejä ja bonusperhoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Perhokalastus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522206172

9789522206176

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Perhokalastus on hauska, monipuolinen ja helppo harrastus, joka sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta lähes kaikille. Perholla voi kalastaa niin virta- kuin seisovissa vesissä. Lohikalat ovat useimpien perhokalastajien toivelistan kärjessä, mutta perholla voi kalastaa myös tavallisempia kalalajeja hauesta lahnaan. Kirjan kalastusvinkeillä ja vaihe vaiheelta kuvitetuilla bonusperhoilla pääsee nopeasti perhokalastuksen taitajien joukkoon. Omalla perholla saatu saalis maistuu paremmalle. Pertti Kanervan Perhokalastus : hauskoja ja helppoja perhonsidontavinkkejä -kirja (Readme.fi, 2011) saa arvoisensa jatko-osan, joka sisältää runsaasti uutta bonustietoa kokeneemmillekin perhonsidontaa ja perhokalastusta harrastaville. Kanerva on tunnettu erityisesti kekseliäistä ja usein ällistyttävän yksinkertaisista materiaaliratkaisuista ja sidontanikseistä, joita hän on nyt kehittänyt entistäkin pitemmälle. Teos antaa samalla arvokkaita vinkkejä erilaisiin haastaviin kalastustilanteisiin niin virta- kuin järvivesissä, jotta lukija pystyy kehittymään paremmaksi ja monipuolisemmaksi perhokalastajaksi.

Aiheet

kalastus

perhokalastus

heittokalastus

kalastuspaikat

kalastusvälineet

perhot

perhonsidonta