Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hopealaakson salaisuus

Chitra Banerjee Divakaruni

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hopealaakson salaisuus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hopealaakson salaisuus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513129004

9789513129002

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaksitoistavuotias Anand on töissä teekojussa Kalkutan slummissa ja kapinoi kovaa kohtaloa vastaan. Hän uskoo että ihmeitä voi tapahtua ja että näkyvän maailman sisällä on toinen, näkymätön maailma: taikamaailma.
Eräänä päivänä teekojulle ilmestyy vanha mies, Abhaydatta. Hän kuuluu ikivanhaan veljeskuntaan, joka on omistautunut ihmiskunnan parantamiseen ja auttamiseen. Parantajat tietävät, että ihmisen mielessä piilee uskomattomia voimavaroja, ja kykenevät käyttämään henkisiä kykyjään toisella tavalla kuin muut ihmiset. Abhaydatta tarvitsee Anandin apua. Anandin on vietävä salaperäinen taikaesine, kotilo, takaisin veljeskunnalle Himalajan vuorille. Mukaan lähtee myös katujen kasvatti Nisha, tulisieluinen tyttö, joka järjestää kiperiä tilanteita Anandille ja Abhaydettalle. Puhumattakaan veljeskunnasta, johon on tähän asti hyväksytty vain miehiä!
Trilogian ensimmäinen osa.