Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kohtalokasta kerrontaa

Hermann Hesse ja proosan psykologia

Teppo Kulmala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Kulmala Teppo : Kohtalokasta kerrontaa - Hermann Hesse ja proosan psyk...

7,00 €

Toimitus Suomeen 5,90 €

Yhteensä 12,90 €

Käytetty - hyvä (K3)

Nidottu, kansikuva

2002 / 1

Brahen Antikvariaatti

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9517962916

9789517962919

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Noin 400 000 suomalaisella on osteoporoosi, ja yhtä monen luuntiheys on heikentynyt. Luuston haurastuminen on osasyynä vuosittain noin 30 000-40 000 murtumaan. Paljon voi kuitenkin tehdä välttääkseen murtumat kokonaan.
Luusto lujaksi elämäntavoilla on luotettava ja innostava opaskirja luuston hyvinvoinnista. Ravintoasiantuntija Juhana Harju kertoo, miten voi parantaa luun laatua, vahvistaa luuntiheyttä ja pienentää murtumariskiä. Avainasemassa ovat ravinto ja elämäntavat, mutta kyse on paljon muustakin kuin riittävästä määrästä kalsiumia ja D-vitamiinia. Teos perustuu suureen määrään tuoreinta tutkimustietoa ja tarjoaa paljon käytännön keinoja jokaiselle, joka haluaa vahvistaa luustoaan. Tiesitkö esimerkiksi, että parsakaali on luustolle hyväksi ja kuivatut luumut todellista superruokaa? Tai että hyvillä silmälaseilla voi vähentää kaatumis- ja murtumariskiä?
Osteoporoosiin perehtynyt yleislääketieteen erikoislääkäri Ari Rosenvall on tarkistanut kirjan asiasisällön ja kirjoittanut kirjaan esipuheen. Lisäksi suomalaiset luustotutkijat ovat tarkastaneet kirjan tietoja. Juhana Harju on helsinkiläinen koulutettu ravintoasiantuntija, jota kiinnostaa yleisten kansansairauksien ehkäisy terveellisellä ravinnolla. Harju luennoi ja kirjoittaa terveellisestä ravinnosta ja hyvästä elämästä, ja hänet tunnetaan myös suositusta Aamiainen ruohikolla -ravintoblogistaan.