Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kalansavustuksen salat

Matti J. Särömaa

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kalansavustuksen salat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kalansavustuksen salat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512091178

9789512091171

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uusi painos. Vanhan kansan savustusmenetelmät ovat unohtumassa. Tämä arvostetun kalaruokien asiantuntijan Matti J. Särömaan aarrearkku tuo uudelleen esille monet vanhat hyvät menetelmät kalaherkkujen valmistamiseksi. Vanhat menetelmät tuntemalla voi myös kehittää uutta ja ennakkoluulotonta nykypäivän tarpeisiin. Teoksessa selostetaan selkeästi, miksi kalansavustuksessa tarvitaan tietynlaisia välineitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Parhaan makuisen savukalan saa, kun kaikissa vaiheissa käyttää elävää tulta ja sopivia puulajeja. Kokeneitten kalansavustajien mielestä vain avotulella kehitetty savu antaa oikean maun kalaan. Kalasta näyttää tulevan tämän vuosituhannen suosikkiravinto. Tunnettu kalaruokien asiantuntija on myös poiminut kirjaan monia herkkureseptejä lettukääryleistä Butlerin savukalahyytelöön.

Aiheet

ruoanvalmistus

kala

ruokaohjeet

kalaruoat

savustus

keittokirjat