Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Rakas ryijy

suomalaisten ryijyt

Pirkko Sihvo

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Rakas ryijy : suomalaisten ryijyt

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Rakas ryijy" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Museovirasto : Suomen kansallismuseo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516161944

9789516161948

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja avaa uusia näkökulmia ja merkityksiä suomalaisten rakastaman ryijyn menneisyyteen. Se kertoo ryijyihin liittyvistä henkilöistä, tapahtumista ja kohtaloista 1700- ja 1800-luvun Suomessa. Runsaan kuvituksen joukkoon mahtuu niin linnaryijyjen jälkeläisiä, Sydän-Hämeen loistoryijyjä, Pohjanmaan pappien, porvareiden ja raatimiesten aarteita kuin Orientin tulppaanejakin. Kirja on tutkimus, jonka aineistona ovat olleet Suomen kansallismuseon, useiden muiden museoiden, keräilijöiden ja yksityishenkilöiden kokoelmat. Kirjassa esitellään lähes 500 ryijyä.

Aiheet

ryijyt

seinätekstiilit

taidetekstiilit

tekstiilitaide

sisustustekstiilit

käsityöperinne

historia

käsityö

Suomi

handarbete

Finland

väggtextilier

ryor

hantverkstradition