Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Kirjailija Harri Haapasalo / Antikvaari.fi

Kirjailija/tekijä

Harri Haapasalo

Hae viimeksi lisättyjä tuotteita tekijältä Harri Haapasalo

Ehdotettu tuote

Katso kaikki teokset

Teoksia ei saatavilla

Teokset

Ei näytettäviä teoksia

Etsi kirjailijaa

Hae kirjailijoita Antikvaarin kirjailijahaun avulla tai katso tämän hetken suosituimmat kirjailijat selatuimpien tarinankertojien alta. Voit etsiä suosikkikirjailijasi ja nähdä kirjailijasivun kautta helposti, mitä kirjailijan tuotteita Antikvaarissa on saatavilla. Kirjailijahaulla löydät kaikki suosituimmat suomalaiset ja ulkomaiset kirjailijat, jännityskirjailijat, romantiikan kirjailijat, naiskirjailijat, tietokirjailijat sekä lasten- ja nuortenkirjailijat.

Huom! Kaikkia Antikvaarissa myytäviä tuotteita ei valitettavasti vielä välttämättä löydy kirjailijasivuilta. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy kirjailijasivuilta, niin haethan tuotetta myös hakukoneellamme.

Siirry hakukoneeseen

  • Kirjoita hakeaksesi kirjailijota...

Kirjailija Harri Haapasalo / Antikvaari.fi

Harri Haapasalo

Harri Haapasalo käsittelee yleisimmin aiheita

Anniversaries and Special Events, Oulu, Oulun yliopisto., Universities, aluekehitys, innovaatiot, innovaatiotoiminta, Finland, innovaatiopolitiikka, laatujohtaminen, promootiot, teknologinen kehitys, testaus, tieto- ja viestintätekniikka, tohtorit, tuotekehitys, tutkimus- ja kehittämistoiminta, verkostoituminen, yliopistot, yrittäjyys

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022