Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Kirjailija Gobinda Chowdhury / Antikvaari.fi

Kirjailija/tekijä

Gobinda Chowdhury

Hae viimeksi lisättyjä tuotteita tekijältä Gobinda Chowdhury

Ehdotettu tuote

Katso kaikki teokset

Teoksia ei saatavilla

Teokset

Ei näytettäviä teoksia

Etsi kirjailijaa

Hae kirjailijoita Antikvaarin kirjailijahaun avulla tai katso tämän hetken suosituimmat kirjailijat selatuimpien tarinankertojien alta. Voit etsiä suosikkikirjailijasi ja nähdä kirjailijasivun kautta helposti, mitä kirjailijan tuotteita Antikvaarissa on saatavilla. Kirjailijahaulla löydät kaikki suosituimmat suomalaiset ja ulkomaiset kirjailijat, jännityskirjailijat, romantiikan kirjailijat, naiskirjailijat, tietokirjailijat sekä lasten- ja nuortenkirjailijat.

Huom! Kaikkia Antikvaarissa myytäviä tuotteita ei valitettavasti vielä välttämättä löydy kirjailijasivuilta. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy kirjailijasivuilta, niin haethan tuotetta myös hakukoneellamme.

Siirry hakukoneeseen

  • Kirjoita hakeaksesi kirjailijota...

Kirjailija Gobinda Chowdhury / Antikvaari.fi

Gobinda Chowdhury

Gobinda Chowdhury käsittelee yleisimmin aiheita

Artificial Intelligence incl. Robotics., Artificial intelligence., Computer Communication Networks., Computer Science., Computer communication systems., Computer science., Data Mining and Knowledge Discovery., Data mining., Database Management., Database management., Information Storage and Retrieval., Information Systems Applications incl. Internet., Information storage and retrieval.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022