Kolmas Kellari

Osoite:
Lannemäentie 47 C 15
33340 Tampere
 
Puhelin:

046-6241999

kellari100@gmail.com

Y-tunnus:
1483604-4
Toimitustavat:

Toimituskulut 24.5 alkaen 5,90e /tilaus. Lähetetään  kirjeenä tai pakettina,jos on maininta muusta hinnasta,niin silloin se. Useamman tuotteen tilauksissa usein on paketti.

Toimitusvaihtoehtoina on: Posti, Matkahuolto ja R-kioskin Ärrälähetys (Matkahuolto). Jos tilauksen yhteydessa ei ole mainintaa mitä kautta tilauksen haluaa, se lähtee Postin kautta yleensä xxs-pakettina.

Postin XXS-paketit kuljetetaan pääsääntöisesti luukusta alas (seuranta)

 Ajankohtaista:

Toimituskulut 24.5.2021 alkaen 5,90e/ tilaus. Yli 80e tilaukset rahtikuluitta. Lähetetään kirjeenä tai pakettina, jos maininta muusta hinnasta,niin silloin se- Useamman tuotteen tilauksissa usein paketti on se paras.

Toimitusvaihtoehtoina on;Posti,Matkahuolto ja R.kioskin Ärrä-lähetys (Matkahuolto) Jos tilauksen yhteydessä ei ole mainintaa mitä kautta tilauksen haluaa,se lähtee Postin kautta yleensä XXS-pikkupakettina (maksimipaksuus 3 cm) tai pakettina. Postin XXS.pikkupaketit toimitetaan pääsääntöisesti luukusta alas (seurantakoodi). Matkahuolto on hyvä ratkaisu jos tarvitset nopeasti lähetyksen lähes minne tahansa paikkaan, Noutopisteitä on lähes jokapaikassa aamusta iltaan.

 

Myymme myös muita tuotteita Huuto.net palvelussa www.huuto.net sekä  kaikenlaista sekalaista tavaraa myös Huutokaupat.comissa  www.huutokaupat.com[Sulje ikkuna]