Antikvaari Portaan Peikko

Osoite:
Portaantie 90
14700 Hauho
 
Puhelin:

0407354987

portaanpeikko@gmail.com

Y-tunnus:
2026194-5
Toimitustavat:

Kaikki myynnissä olevat tuotteemme ovat marginaaliverotuksen piirissä (käytetyt tavarat). Maksu tapahtuu pankkisiirtona. Maksaessaan asiakas hyväksyy kaupan toteutuneeksi. Asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ilmoittamalla siitä 14 vuorokauden kuluessa maksusta. Peruutetun kaupan palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja hänen tulee palauttaa tuote välittömästi.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut 6,60 €/lähetys (sis. alv 10 %). Vahvistamme lähetysten toimituskulut tilausvahvistuksen yhteydessä. Tällä toimituskuluilla toimitamme tuotteet Postin paketteina tai pikkupaketteina.

100 euroa ja sitä suuremmat tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimitamme kirjat postitse ennakkomaksun jälkeen.

Pidämme kirjat tilaajalle varattuna 14 päivän ajan siitä lähtien, kun asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus. Käsittelemme tilaukset lähtökohtaisesti vuorokauden sisällä. Tilaukseen kannattaa aina laittaa puhelinnumero, sillä se helpottaa asioiden hoitamista.Ajankohtaista:

Antikvaari Portaan Peikon tilaukset voi yhdistää Antikvariaatti Pufendorfin tilauksiin, jolloin asiakas säästää toimitusmaksuissa. Muista ilmoittaa, jos haluat yhdistää lähetykset.

Antikvaari Portaan Peikon tilaukset voi myös noutaa Helsingistä Antikvariaatti Pufendorfin liikkeestä.[Sulje ikkuna]