Ostoskori

Ei tuotteita ostoskorissa

Kuntoluokitus
K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyv
K2 - tyydyttv
K1 - kehno

Hae tmn kauppiaan valikoimista:
Tekij:

Nimike:


Tarkempi haku...

Osoite:
Itsenisyydenkatu 12-14
33500 TAMPERE


Puhelin:
0400834838
aikakone.antikva@outlook.com
Y-tunnus:
1138914-6

Kauppiaan uusimmat:

1.4.2020
Jokinen Seppo
Suurta pahaa

1.4.2020
Jokinen Seppo
Vakaasti harkiten

1.4.2020
David Eddings
Vanhemmat jumalat : unennkijiden 1. kirja

1.4.2020
Harrison John M.
Elonmerkit

1.4.2020
Kaaberbol Lene
Krmeen lahja, III Nkijn kirja

1.4.2020
DiTerlitzi Tony & Black Holly
Spiderwickin kronikat 1-5 - Haltijakirja, Silmikivi, Lucindan salaisuus, Rautapuu, Mulgaratin raivo.

1.4.2020
Kaaberbol Lene
Nkijn tytr - I Nkijn kirja

1.4.2020
Carpenter Humphrey
Tolkien elmkerta

1.4.2020
Rick Riordan
Hirviidenmeri

1.4.2020
Sage Angie
Septimus Heap Saari

1.4.2020
King Stephen
Liseyn tarina

1.4.2020
King Stephen
Auringonlaskun jlkeen

1.4.2020
King Stephen
Tapahtumapaikkana Duma Key

1.4.2020
Gray Louise
Maailmanmusiikki

1.4.2020
King Jonny
Mit jazz on? Opas ymmrtmiseen ja kuuntelemiseen

1.4.2020
Juva Anu
Valkokangas soi - Kirja elokuvamusiikista

1.4.2020
Eino Leino
Kootut teokset 1-16

31.3.2020
Clare Cassandra
Kadotettujen sielujen kaupunki - Varjojen kaupungit V

31.3.2020
Clare Cassandra
Langenneiden enkelten kaupunki

31.3.2020
Riordan Rick
Heroes of Olympus - The Mark of Athena

31.3.2020
Riordan Rick
Heroes of Olympus - The Mark of Athena

31.3.2020
Angie Sage
Septimus Heap Varjo

31.3.2020
Cooper Susan
Hopeapuu - Pime nousee V

31.3.2020
LIndgren Astrid
Vaahteramen Eemeli

31.3.2020
Hannu Rajaniemi
Kvanttivaras

31.3.2020
Pratchett Terry
Pienet jumalat

31.3.2020
Pratchett Terry
Vartiosto valmiina palvelukseen

31.3.2020
Lindgran Astrid
Elkn Eemeli

31.3.2020
Nabokov Vladimir
Puhu, muisti

31.3.2020
Nicolson Nigel
Virginia Woolf

31.3.2020
Mann Thomas
Tohtori Faustus

31.3.2020
mann
mefisto

31.3.2020
Cercas Javier
Valon nopeus

31.3.2020
Cela Camilo Jos
Mehilispes (Otavan kirjasto)

31.3.2020
Brown Christy
Vasen jalkani

31.3.2020
Buzzati Dino
Tataariaro

31.3.2020
Cela, Camilo Jose
Masurkka kahdelle kuolemalle

31.3.2020
Ronald Kirkbride
Yuki

31.3.2020
Allan Poe Edgar
Kultakuoriainen y.m. kertomuksia - Valiokirjasto III

31.3.2020
Thomas Dylan
Rakkaus on viimeinen valo jota puhutaan - Valikoima runoja

31.3.2020
France Anatole
KUNINGATAR HANHENJALAN RAVINTOLA

31.3.2020
France Anatole
Siniparran seitsemn vaimoa. + Suuren ja pyhn Nikolauksen ihmety

31.3.2020
Lewycka M.
Traktorien lyhyt historia ukrainaksi

31.3.2020
Polikovskaja, Anna
Venlinen pivkirja

31.3.2020
Borowski Tadeus
Kotimme Auschwitz

31.3.2020
Hermann Kauffmann
Muntra minnen -frn mellersta Tavastland

31.3.2020
Koivisto Toivo
Seikkailuja villiss idss (Tietoa kaikille )

31.3.2020
Peltola Jarmo
Onnikoita ja Rollikoita - Viisi vuosikymmenta ( 1948-1998 ) kunnallista joukkoliikennett Tampereella

31.3.2020
Misha Glenny
McMafia

30.3.2020
Eilenberger Wolfram
Minun kolmikieliset kaksoseni

30.3.2020
Vesa Kontiainen
Popeda - ilikeesti kiitt

30.3.2020
Santtu Luoto
Juice

30.3.2020
Eskelinen Markku - Lehtola Jyrki
Jlkisanat - Sianhoito-opas

30.3.2020
Marx K.
Palkkaty ja poma - Typalkka,hinta ja voitto

30.3.2020
Anni Collan
Naisten ja tyttjen urheiluopas

28.3.2020
Sipil Jarkko
Valheen kasvot

28.3.2020
Pamuk Orham
Valkoinen linna

28.3.2020
Alice Munro
Liian paljon onnea

28.3.2020
Lnnqvist Marko
Elmni gansterina

28.3.2020
Jarkko Sipil
Luupuisto

28.3.2020
Rm Matti
Polkupyrll Intiassa - Lehmi, jumalia, maantieply

28.3.2020
Elias Harb
Suomi-arabia-suomi -sanakirja

28.3.2020
Heleena Lnnroth
Tapetaan jostei tykt

28.3.2020
Harrison H.
Ruostumaton tersrotta tahtoo sinut

28.3.2020
Friedman Kinky
Herra varjele John Waynea

27.3.2020
Aleksis Kivi
Seitsemn veljest

27.3.2020
Rodgers Nigel
Huonosti kyttytyvt filosofit

27.3.2020
Foucault Michel
Seksuaalisuuden historia

27.3.2020
Comte-Sponville Andr
Pieni kirja suurista hyveist

27.3.2020
Mead Margaret
Sukupuoli ja luonne kolmessa primitiivisess yhteiskunnassa

27.3.2020

Raamatun tietokirja 1-2

27.3.2020
Johan Ludvig Runeberg
Vnrikki Stoolin tarinat

27.3.2020
Graham Kenneth
Kaislikossa suhisee - kuvittanut Joanne Moss

27.3.2020
Aleksis Kivi
Seitsemn veljest

27.3.2020
Lappi-Seppl Jussi
Stlhandsken kasvinkumppani PSK 55

27.3.2020
Kipling R.
Intian viidakoista I-II

27.3.2020
david eagleman
Aivot - Ihmisen tarina

27.3.2020
Lindgren Astrid
Veljeni Leijonamieli

27.3.2020
Roine Raul
Satuja

27.3.2020
Dostojevski F. M.
Netotska Nezvanova - Nuoren naisen tarina

27.3.2020
Conrad Joseph
Hopealaiva KUVA

27.3.2020
Christensen Lars Saabye
Velipuoli

27.3.2020
Conrad Joseph
Anarkistit - yksinkertainen tarina

27.3.2020
Winton Tim
Maantiemusiikkia

27.3.2020
Dostojevski F M
Kellariloukko

27.3.2020
Francesco Petrarca
Salaisuuteni ja Nousu Ventouxn vuorelle

27.3.2020
Lappi-Seppl
Aina valmiina - Vaeltajavartion seikkailuja (Psk 64)

27.3.2020
Osmo Ilmari
Siriuksen lhettils

27.3.2020

El Coyote - Aaveratsastajan varjo

27.3.2020

Suomen suku I-III

27.3.2020
Laine Tuija - Nyqvist Rita
Suomen kansallisbibliografia 1488-1700 + Hakemisto

27.3.2020
Kolkka, Sulo - Helge Nygren
Paavo Nurmi - Lentv suomalainen

27.3.2020

Viipurin Urheilijat 1969-78

27.3.2020
Swan A.
Kettu Repolainen

27.3.2020
Robert Louis Stevenson
Aarresaari

27.3.2020
Knnen T.A.
Penttiln saha 100-vuotta 1871-1971

27.3.2020

Valion tymailta - Juhlajulkaisu F. M. Pitkniemen 60-vuotispivksi

27.3.2020
Gran Schildt
Valkoinen pyt : Alvar Aallon nuoruus ja taiteelliset perusideat

27.3.2020
Katajala Kimmo
Suomalainen kapina - Talonpoikaislevottomuudet ja poliittisen kulttuurin muutos Ruotsin ajalla (n. 1150-1800)

27.3.2020
Gran Schildt
Inhimillinen tekij/Alvar Aalto 1939-1976

Antikvariaatti Aikakone

Antikvaariaatti Aikone keskittyy kirjakaupassaan sisällöltään ja kunnoltaan laadukkaisiin kirjoihin.Erikoisalojamme ovat parempi koti- ja ulkomainen kaunokirjallisuus, historia, sotahistoria,dekkarit,filosofia,erä- ja kalastuskirjat sekä jossain määrin taide ja elokuva . Antikvariaatti Aikakoneella on myös mittava äänilevyvalikoima.Erikoisalaamme on 50-70-lukujen kevyt musiikki vinyylinä. Äänilevyihimme voi tututustua kotisivullamme.Tervetuloa myös myymäläämme.PS.Olemme erittäin kiinnostuneita ostamaan myös hyväkuntoisia äänilevyjä toimialaltamme.

Tutustu äänilevyvalikoimaamme http://www.aikakoneantikva.com

HUOM! Kirjavalikoimamme ei valitettavasti ole esillä kivijalkamyymälässä, vaan kirjojen osalta toimimme pääosin vain verkossa.

 


Toimitustavat:

Etukäteismaksu  tai nouto. Vakiasiakkaille lasku.Tilatut tuotteen voi myös noutaa myymälästämme, jolloin käytössä ovat käteinen sekä pankki-ja luottokortit.

Postimaksu kotimaahan AINA 3,2 euroa, JOS ilmoitat meille matkapuhelinnumerosi. Muutoin 6,9 euroa.

Maksathan viimeistään 4 päivän kuluessa tilausvahvistuksessa. Maksamattomat tilaukset

perutaan tämän jälkeen automaattisesti.



Erikoistumisalue:
antikvaarinen kirja- ja nilevykauppa