antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Iki-pop, Turku

Ajankohtaista

HUOM!!! Erilaisten levymyyntitapahtumien ja pop up-toiminnan takia on Heinäkuun aikana kaksi erillistä yli viikon kestävää postituskatkoa. Ensimmäinen 7.-16. 7. ja toinen 19.-27.7. Pahoittelen viivästyksiä!

Tietoa kauppiaasta

Iki-pop on vuonna 1999 perustettu yhden miehen yritys jonka toiminta keskittyi alkuvuosina lähinnä musiikkiin. Tällä hetkellä toimimme vain netissä. Turun alueella voi sopia noudosta.

Toimitusehdot

Tilaukset postikuluineen maksetaan etukäteen tilille. Tilaajalle ilmoitetaan sähköpostilla tilauksen kokonaissumma postikuluineen sekä tilinumero. Myös nouto on mahdollinen, tällöin maksutapa on ennakkomaksu, käteinen tai korttimaksu. Kirjastoille voidaan tilaukset toimittaa laskutuksella johon lisätään toimituskuluja 2 euroa.
Postikulut ja koodit: 10.5.2021 alkaen KAIKKI kotimaan lähetykset maksavat 5 euroa riippumatta koosta tai painosta. Tilaukset ulkomaille tilauksen painon mukaan. Aiemmin käytössä ollut koodisto (A, B, C) näkyy edelleen joidenkin kohteiden lisätiedoissa, mutta niihin ei tarvitse kiinnittää huomiota.

Tiedot päivitetty 7/6/2021