Nokiottat - Kuortane ja kuortanelaiset 1860-1960 - Ylitalo Teppo, Riukulehto Sulevi, Mäntylä Jaakko | Salpakirja Oy | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Nokiottat - Kuortane ja kuortanelaiset 1860-1960

Ylitalo Teppo, Riukulehto Sulevi, Mäntylä Jaakko

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Hinta
30,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789519664132

Tuoteryhmä

Kustantaja

Kieli

suomi

Painovuosi

2021

Painos

1

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Sivumäärä

639


Tuotteen lisätiedot
Tämä on kirja Kuortaneesta ja kuortanelaisista. Pitäjästä ja sen asukkaista eteläpohjalaisen lakeuden laidalla Suomenselkää vasten. Tämä on tarina otsansa noenneista tervanpolttajista, jotka oppivat hyödyntämään suhdanteita, ja hankkimaan elantonsa monesta lähteestä. Yritteliäistä oman onnensa sepistä, jotka uskoivat että menestyminen oli ensi sijassa kiinni ihmisestä itsestään. Ittellisistä, joiden elämää ohjasivat vahvat perinteet ja kotikylään kiinnittyminen. Itsenäisistä ja itsepäisistä, jotka lähtivät varovasti uudistuksiin, mutta voimalla yhteistyöhön, silloin kun siitä nähtiin olevan hyötyä. Tämä on tarina vanhoilla-olijoista, yhdessä yrittäjistä, valkoisen Suomen mallikansalaisista, maanpuolustajista ja jälleenrakentajista, joiden ylisukupolvinen voiomavara oli sopeutua ja selvitä - itte.


Koko: 25,5cm korkea x 18cm leveä


Tuote lisätty myyntiin 4/6/2022. Tuotetietoja muokattu viimeksi 4/6/2022.

Osta Ylitalo Teppo, Riukulehto Sulevi, Mäntylä Jaakko : Nokiottat - Kuortane ja kuortanelaiset 1860-1960 Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...