Seili - Elon kirjoa - Vuorinen Ilppo | Antikvariaatti Taide ja kirja | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Seili - Elon kirjoa

Vuorinen Ilppo

Kauppias

Antikvariaatti Taide ja kirja

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
18,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789527130506

Tuoteryhmä

Kustantaja

Kustannus Aarni

Kieli

suomi

Painovuosi

2020

Painos

1

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Sivumäärä

176


Tuotteen lisätiedot
Takakannessa hintatarra.

Seili - Elon kirjoa on elämysmatka Seilin saaren monivaiheeseen historiaan. Tuo matka on kirjaimellisesti kurkistus ruohonjuuritasolle, tutkimaan ympäristöömme ja omaa historiaamme.


Ihminen on muokannut vuosisatojen ja -tuhansien ajan Seilin saarta. Ensin hän saapui sinne kalastajana, kauppiaana ja maanviljelijänä. 1600-luvulta lähtien hänet tuotiin saareen usein väkisin: 1619 perustetun leprasairaalan potilaat vaihtuivat 1800-luvulle tultaessa mielisairaiksi. Saarella on pidetty myös ainakin yhtä poliittista vankia.


Seili - Elon kirjoa on Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitoksen emeritus professorin Ilppo Vuorisen näkökulma Saaristomeren luonnon ja kulttuuriperinnön tutkimuksen puolesta. Teos toivottaa meidät jokaisen tutkimuksen maailmaan, helppotajuisesti ja valloittavasti.


Kaksitoista 4-värikuvin kuvitetua päälukua kuljettaa matkailijan Seilin kohteesta toiseen. Löydät pakanalliselta ajalta periytyvät kuppikivet, Seilillä potilaana eläneen Saiman metsäkätkön ja salaperäisen nimimerkki TH:n tagin 1800-luvulta. Lukujen kainaloartikkeleissa esitellään Turun yliopiston saarella tekemiä tutkimuksia.

Tuote lisätty myyntiin 3/22/2022. Tuotetietoja muokattu viimeksi 3/22/2022.

Osta Vuorinen Ilppo : Seili - Elon kirjoa Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...