antikvaari_logo
Tuotekuva

Hyvän metsänhoidon suositukset - Talousmetsien luonnonhoito - Työopas

Vanhatalo Kalle, Saaristo Lauri

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

K5
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

5 kpl

Hinta
24,00
Tuotetiedot

ISBN

9789526612836

Tuoteryhmä

Maa- ja metsätalous

Kustantaja

Metsäkustannus

Kieli

suomi

Painovuosi

2016

Painos

1. p

Sivumäärä

176

Sidonta

Nidottu, kansikuva

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Metsien käytön suunnittelussa ja toteutuksessa tavoitellaan onnistumista vaihtelevissa tilanteissa sekä talouden että ympäristön, mutta myös yleisen hyväksyttävyyden osalta. Oppaassa on kuvattu suositeltavat keinot talousmetsien luonnonhoitoon. Opas kokoa lisäksi metsätalouden ympäristöohjeistusta koskevan lainsäädännön ja PEFC™- ja FSC®-sertifioinnin vaatimukset. Keskeisiä teemoja ovat luonnon monimuotoisuuden turvaaminen, vesiensuojelu sekä metsien kulttuuriperinnön, maisema-arvojen ja virkistyskäytön edellytysten turvaaminen. Työopas on päivitetty vastaamaan uudistuneita Hyvän metsänhoidon suosituksia. Kirjan avulla ympäristöasioiden kokonaisuus on helppo hahmottaa perusteluineen ja soveltamisvaihtoehtoineen. Teos on talousmetsien luonnonhoidon kattava tietolähde ja oppikirja, joka on myös Metsäalan luonnonhoitokortin oppimateriaali. Teos on suunnattu kaikille käytännön metsätalouden parissa toimiville. Oppaan ovat laatineet Tapio Oy:n asiantuntijat yhteistyössä metsä- ja ympäristöalan toimijoiden kanssa.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 9/28/2021.

Osta Vanhatalo Kalle, Saaristo Lauri : Hyvän metsänhoidon suositukset - Talousmetsien luonnonhoito - Työopas Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...