antikvaari_logo
Tuotekuva

Suomen kansallisfilmografia 2 - Vuosien 1936-1941 Suomalaiset kokoillan elokuvat

Uusitalo Kari et al. (toim.)

Kauppias

Vantaan Antikvariaatti Oy

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
15,00
Tuotetiedot

ISBN

Tuoteryhmä

Elokuva, valokuva

Kustantaja

Edita

Kieli

suomi

Painovuosi

2002

Painos

3

Sivumäärä

799

Sidonta

Sidottu, kuvakannet

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Suomen kansallisfilmografia 2 sisältää tiedot vuosina 1936--1941 ensi-iltansasaaneista 101 pitkästä kotimaisesta elokuvasta. 1930-lukua on luonnehdittusuomalaisen elokuvan kultakaudeksi --tuotanto kukoisti ja yleisö kansoittisankoin joukoin kotimaisen elokuvan katsomot. Ansa Ikonen ja Tauno Paloolivat kauden johtava tähtipari. Uusia tähtitulokkaita olivat Helena Kara,Irma Seikkula ja Kullervo Kalske. Valentin Vaala niitti mainetta säkenöivienkomedioiden tekijänä, Toivo Särkkä, Risto Orko ja Teuvo Tulio elivät vireintäluomiskauttaan. Nyrki Tapiovaaran ohjaajanura mahtuu kokonaisuudessaan näihinvuosiin.Monipuolisesti kuvitettu kansallisfilmografia on korvaamaton hakuteos alanharrastajille, tutkijoille ja toimittajille.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 4/27/2021.

Osta Uusitalo Kari et al. (toim.) : Suomen kansallisfilmografia 2 - Vuosien 1936-1941 Suomalaiset kokoillan elokuvat Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...