antikvaari_logo
Tuotekuva

Kuvamatka Kuusamosta Jäämerelle

Turunen Reino

Kauppias

Salpakirja Oy

Kunto

K4
(K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)

Saatavilla

2 kpl

Hinta
25,00
Tuotetiedot

ISBN

9789525712063

Tuoteryhmä

Elokuva, valokuva

Kustantaja

Mäntykustannus

Kieli

suomi, englanti

Painovuosi

2008

Painos

P1

Sivumäärä

82

Sidonta

Sidottu, kansipaperein

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot

Kuvamatka Kuusamosta Jäämerelle on kooste valokuvaaja Reino Turusen suosikkikohteista Lapissa. Matkoillaan hän on kuvannut Koillismaan, Peräpohjolan sekä Metsä- ja Tunturi-Lapin ainutlaatuista luontoa ja eläimiä. Lähes arktisen Kilpisjärven jälkeen matka päättyy henkeäsalpaaviin kuviin Jäämereltä.

Reino Turunen on tunnettu ja tunnustettu valokuvaaja, jonka valokuvia on julkaistu kymmenissä kirjoissa ja näyttelyissä.

A Photograph journey from Kuusamo to the Arctic Sea is an assembly of photographer Reino Turunen's favourite spots in Lapland. On his journeys, he photographed Koillismaa, Peräpohjola and the unique nature and animals in the Frost and Fell Lapland. After passing an almost Arctic lake, Kilpisjärvi, the journey ends in breathtaking photographs of the Arctic sea.

Reino Turunen is a well-known and widely-acclaimed photographer, whose photographs have been published in dozens of books and featured in numerous exhibitions.


Tuotetietoja muokattu viimeksi 6/2/2020.

Osta Turunen Reino : Kuvamatka Kuusamosta Jäämerelle Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...