Retkelle luontoon ja menneisyyteen - Tuormaa Milla - Perälä Markus - Perälä Rae - Partanen Seppo J. | Kirja-Kissa Oy | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Retkelle luontoon ja menneisyyteen

Tuormaa Milla - Perälä Markus - Perälä Rae - Partanen Seppo J.

Kauppias

Kirja-Kissa Oy

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
6,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9525617084

Tuoteryhmä

Kustantaja

Hipputuote

Kieli

suomi

Painovuosi

2006

Painos

1

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Sivumäärä

192

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Postitus 4 euroa. Uusi raikas retkikirja on ylistyslaulu suomalaisen luonnon pienille ja suurille ihmeille. Kirja kertoo kuvin ja sanoin retkikohteiden kasveista, eläimistä, menneisyyden jäljistä ja upeimmista nähtävyyksistä. Mukana on perheretkeilyyn sopivia alueita pääkaupunkiseudulta Lapin perukoille. Se on kirjoittajien omakohtaisesti kokema otos suomalaisesta sielunmaisemasta. Tekijät opastavat myös retkeilyn perusasiat ja lasten erityistarpeet; suunnistuksen ja kartanluvun, retkieväät ja luonnon omat antimet, ruokailu- ja keittovälineet, vaatteet ja varusteet, teltat, laavut ja autiotuvat. Kirja antaa hienoja retkivinkkejä niin kokeneelle kuin aloittelevallekin kotimaan retkeilijälle. Kirjassa on satoja tunnelmallisia värikuvia, piirroksia ja karttoja.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 11/13/2021.

Osta Tuormaa Milla - Perälä Markus - Perälä Rae - Partanen Seppo J. : Retkelle luontoon ja menneisyyteen Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...