Näin kunnostat mummolan mööpelit - Sirkkiä-Jarva Sari, Kuparinen Ilpo, Hiltunen Anneli, Lampi Ville | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Näin kunnostat mummolan mööpelit

Sirkkiä-Jarva Sari, Kuparinen Ilpo, Hiltunen Anneli, Lampi Ville

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

1 kpl

Hinta
15,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789513137793

Tuoteryhmä

Kustantaja

Tammi

Kieli

suomi

Painovuosi

2017

Painos

1.

Sivumäärä

207

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Numeroitu

Ei asetettu

Signeerattu

Ei asetettu

Ensimmäinen painos

Ei asetettu


Tuotteen lisätiedot
Tämä kirja sisältää kertomuksia suomalaisille tutuista ja rakkaista käyttökalusteista ja seikkaperäiset ohjeet niiden kunnostamiseen. Mukaan on valittu juuri niitä koko kansan kalusteita, joita löytyy paitsi muistoistamme myös mummolan vintiltä, kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista ja jotka ovat tulleet uudelleen muotiin. Kaikkia näitä kalusteita on valmistettu teollisesti, joten kirja on myös kunnianosoitus suomalaiselle huonekaluteollisuudelle ja sen työntekijöille. Kirjassa esitellään huonekalujen kunnostamista mahdollisimman alkuperäisiä materiaaleja, työtapoja ja työvälineitä käyttäen. Ohjeet kertovat kädestä pitäen kunnostuksen vaiheet mööpeliaarteen löytämisestä purkutyön tuskaan ja loppusilauksen riemuun saakka. Kirjassa kunnostetaan kymmenen huonekalua, mutta samojen ohjeiden perusteella harrastaja uskaltaa katsella kunnostettavakseen muitakin mööpeleitä. Kirjallisia ohjeita täydentävät hienot ja havainnolliset värivalokuvat eri työvaiheista ja itse kalusteista. Näin kunnostat Mummolan mööpelit on paitsi perusteellinen opas myös elävien kertomustensa ja huipputason valokuviensa vuoksi mukava lukukokemus ja kaunis katselukirja. Kirjan tekijärymän muodostavat tekstin kirjoittaja, toimittaja Sari Sirkkiä-Jarva, valokuvaaja Ilpo Kuparinen, verhoilija Anneli Hiltunen ja entisöijä Ville Lampi. Rakkaudesta tuttuihin vanhoihin kalusteisiin, kunnianosoitus suomalaiselle huonekaluteollisuudelle.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 4/7/2021.

Osta Sirkkiä-Jarva Sari, Kuparinen Ilpo, Hiltunen Anneli, Lampi Ville : Näin kunnostat mummolan mööpelit Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...