Tässä ja nyt - Yksinkertaisia harjoituksia arkipäivän haasteisiin - Siegel Ronald D. | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Tässä ja nyt - Yksinkertaisia harjoituksia arkipäivän haasteisiin

Siegel Ronald D.

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Käytetty - erinomainen (K4)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
10,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789522603210

Tuoteryhmä

Kustantaja

Basam Books

Kieli

suomi

Painovuosi

2014

Painos

2. taskupainos

Sivumäärä

454

Sidonta

Pokkari

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Tohtori Ronald Siegel, terapeutti ja tietoisen läsnäolon asiantuntija, kertoo tässä käytännönläheisessä oppaassa, miten voimme hyötyä tietoisesta läsnäolosta ja kehittää sitä jokapäiväisessä elämässämme. Hän esittelee tehokkaita menetelmiä, joita voidaan soveltaa esimerkiksi työmatkalla, koiraa ulkoiluttaessa tai vaikkapa tiskatessa. Lisäksi hän opastaa lukijaa laatimaan monipuolisen harjoitusrutiinin, joka vie vain 20 minuuttia päivässä.Kirjassa esitellyt harjoitukset auttavat keskittymään ja toimimaan tehokkaasti päivittäisessä elämässä; käsittelemään vihan ja surun kaltaisia vaikeita tunteita; syventämään yhteyttä omaan puolisoon tai elämänkumppaniin; rentoutumaan ja hallitsemaan stressiä; luopumaan epäterveellisistä tottumuksista; löytämään helpotusta ahdistukseen ja masennukseen sekä lievittämään stressiperäistä kipua, unettomuutta ja muita fyysisiä ongelmia.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 12/16/2021.

Osta Siegel Ronald D. : Tässä ja nyt - Yksinkertaisia harjoituksia arkipäivän haasteisiin Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...