Suruton kaupunki - 1920-luvun iloinen Helsinki - Seppälä Mikko-Olavi | Divari & Antikvariaatti Kummisetä | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Suruton kaupunki - 1920-luvun iloinen Helsinki

Seppälä Mikko-Olavi

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

13 kpl

Hinta
35,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789510412527

Tuoteryhmä

Kustantaja

WSOY

Kieli

suomi

Painovuosi

2016

Painos

1.

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Sivumäärä

231

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Kieltolain ajan Helsinki pulppusi jazzia ja juovuttavia unelmia. Näyttävästi kuvitettu teos kertoo, miten helsinkiläiset elivät kiihkeän ja ristiriitaisen, suruttoman 1920-luvun.Öisiä katuja valaisivat reklaamivalot, tieteen keksinnöt ja moderni taide järkyttivät maailmankuvaa ja kokaiini vei toiseen todellisuuteen. Kaupungin kaduilla törmäsivät niin sakilaiset kuin raittiusintoilijat, jazztytöt ja urheilijat, talonpoikaismarssijat ja urbaanit kosmopoliitit, hevoset ja autot. Väiteltiin ja unelmoitiin. Kaalimaat lanattiin pallokentiksi. Haettiin vauhtia ilonpitoon viinanhuuruisista salakapakoista tai apteekkien hyvin varustelluista samppanjakellareista. Huumaannuttiin uudesta kaupunkikulttuurista ja tanssittiin yli hautojen... Mikko-Olavi Seppälä loihtii eteemme suruttoman 1920-luvun ja kertoo elävästi, kuinka kaiken ilottelun lomassa moderni maailma saapui Helsinkiin.Mikko-Olavi Seppälä (s. 1975) on toiminut professorina, vapaana tutkijana ja kustannustoimittajana. Hän on kirjoittanut Riitta Seppälän kanssa ihastusta herättäneen elämäkerran isoäidistään runoilija Aale Tynnistä. Hän on myös kuplettiperinnettä päivittävän Sakilaiset-orkesterin solisti.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 4/11/2022.

Osta Seppälä Mikko-Olavi : Suruton kaupunki - 1920-luvun iloinen Helsinki Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...