Kulosaaren Ribbingshof - Sata vuotta rinnakkain - Seppälä Elina | Divari & Antikvariaatti Kummisetä | Antikvaari - kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Tuotekuva

Kulosaaren Ribbingshof - Sata vuotta rinnakkain

Seppälä Elina

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

8 kpl

Hinta
25,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789522229052

Tuoteryhmä

Kustantaja

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Kieli

suomi

Painovuosi

2017

Painos

1. p

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Sivumäärä

176

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Vuonna 1917 Suomessa tehtiin historiaa myös edistyksellisen asuntorakentamisen saralla: Kulosaaren huvilakaupungin merelliseen maisemaan nousi arkkitehti Armas Lindgrenin suunnittelema Ribbingshof, Suomen ensimmäinen rivitalokokonaisuus. Eurooppalaisten esikuviensa tapaan se edusti tyylikästä ja modernia, mutta samalla romanttisilla yksityiskohdilla leikittelevää asuntosuunnittelua.Runsaasti kuvitettu teos esittelee satavuotiaiden rivihuviloiden historiaa ja nykypäivää. Arkkitehtuurin ja kulttuurihistorian asiantuntijoiden artikkelit käsittelevät Ribbingshofia osana laajempaa rakennettua kulttuuriympäristöä. Kattavan haastatteluaineiston ansiosta myös asukkaiden ääni pääsee kuuluviin.Ribbingshof on tänään kansainvälisistä juuristaan ylpeä, kaksikielinen, menneisyyttä vaaliva ja silti moderni, yhteisöllinen asuinpaikka ja koti - näin siinä yhdistyvät satavuotisen Suomen monet vahvuudet.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 3/30/2022.

Osta Seppälä Elina : Kulosaaren Ribbingshof - Sata vuotta rinnakkain Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...