Kuinka tiikeri kesytetään - Käytännön harjoituksia kypsempään mieleen - Rinpoche Akong Tulku | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Kuinka tiikeri kesytetään - Käytännön harjoituksia kypsempään mieleen

Rinpoche Akong Tulku

Kauppias

Divari & Antikvariaatti Kummisetä

Kunto

Uusi

Saatavilla

3 kpl

Hinta
16,00
Tuotetiedot

ISBN

9529842597

Tuoteryhmä

Kustantaja

Basam Books

Kieli

suomi

Painovuosi

2019

Painos

1.

Sivumäärä

236

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Mitä minun on tehtävä jotta tulisin onnelliseksi?Buddhalaisen näkemyksen mukaan kärsimys johtuu itsekkyydestä. Itsekkyydestä vapautumiseen taas tarvitaan mielen kesyttämistä, ja tähän perustuu buddhalainen terapia.Kirjan ensimmäisessä osassa Akong Rinpoche esittelee buddhalaisen näkemyksen ja kertoo, miten sen periaatteita voi soveltaa arkielämään. Ohjeita ei ole suunnattu erityisesti itämaisista uskonnoista kiinnostuneille, vaan jokaiselle, joka tahtoo ymmärtää miten kärsimys ja onnellisuus syntyvät. Toisessa osassa on mietiskelyharjoituksia, joiden tarkoitus on antaa perusta itsetuntemukselle, henkiselle kasvulle ja tasapainoisuudelle. Harjoitukset on laadittu yhteistyössä länsimaisten psykoterapeuttien kanssa. Tämä käytännöllinen harjoitusohjelma on testattu terapiaryhmissä Skotlannin Samye Lingissä, joka on vanhin tiibetinbuddhalainen keskus lännessä.Akong Tulku Rinpoche on täysinoppinut tiibetinbuddhalaisen Karma Kagyu -koulukunnan meditaatiomestari, tiibetiläisen lääketieteen tohtori ja toinen Samye Lingin perustajista.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/17/2021.

Osta Rinpoche Akong Tulku : Kuinka tiikeri kesytetään - Käytännön harjoituksia kypsempään mieleen Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...