Kaislatähti ja laventelikranssi - Tee kauneimmat koristeet luonnonmateriaaleista - Rinne Tiina | Antikvaari - kirjakauppa verkossa
Tuotekuva

Kaislatähti ja laventelikranssi - Tee kauneimmat koristeet luonnonmateriaaleista

Rinne Tiina

Kauppias

Brahen Antikvariaatti

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Hinta
10,00 EUR
Tuotetiedot

ISBN

9789512094424

Tuoteryhmä

Kustantaja

Gummerus

Kieli

suomi

Painovuosi

2014

Painos

1

Sivumäärä

110

Sidonta

Sidottu, kuvakansi

Numeroitu

Ei

Signeerattu

Ei

Ensimmäinen painos

Ei


Tuotteen lisätiedot
Väännä risusta, sido kukkasista, puno pajusta, muovaa sammaleesta, taivuta tuohesta... Luonnonmateriaaleja on miellyttävä työstää. Niissä jokaisessa on oma tuntunsa ja tuoksunsa. Materiaalien etsintään liittyvä samoileminen metsissä herättää inspiraatiota ja antaa voimia jokapäiväiseen jaksamiseen. Kauniit, itse tehdyt koristeet ovat yksilöllisiä ja erottuvia, ja ne saavat kodin näyttämään kutsuvalta. Jokaisella materiaalilla on oma aikansa. Valmista eri vuodenaikoihin sopivat koristeet ja kranssit saatavilla olevista luonnon antimista. Lisäksi luonnonmateriaalien kavereiksi sopivat hyvin rauta- ja betonikoristeet. Niiden tekeminen on kiehtovaa ja vie mennessään. Käytä kirjaa inspiraation lähteenä ja tee kodistasi viihtyisä ja luonnonmukainen. Havainnolliset piirrokset ja kuvat valmiista tuotteista täydentävät kirjan ohjeita. Tarvitaan vain oikeat välineet, vähän mielikuvitusta ja kädentaitoja, ja valmista tulee! Itse tekeminen on hauskaa! Tämä teos on jatkoa suositulle Risupupu ja sammalsydän -kirjalle.

Tuotetietoja muokattu viimeksi 1/4/2022.

Osta Rinne Tiina : Kaislatähti ja laventelikranssi - Tee kauneimmat koristeet luonnonmateriaaleista Antikvaarista

Samalta kauppiaalta

Selaile saman kauppiaan valikoimaa tästä! Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotuksia ladataan...